Paviljoen III bij 70ste verjaardag Vink Kunststoffen

Afgelopen vrijdag vierde Vink Kunststoffen BV hun 70ste verjaardag. hashtag#VINK70
Thema van de verjaardag was Duurzaamheid. Een thema wat aan ene kant haaks op de kunststof industrie staat, aan de andere kant o zo belangrijk: De kunststof industrie zit namelijk in de top 5 van de meest vervuilende industrieën ter wereld.

Na de motiverende welkomswoorden van Alex van Hooff, directeur van BURGERS’ ZOO. Waarin hij het 111 jarige familie bedrijf schetste. Was het woord aan keynote speaker Joris Mencke. Hij nam ons mee in de huidige stand van de wereld, klimaatverandering, hoe onze toekomst er uit ziet en wat je zelf kan doen om duurzamer met deze planeet om te gaan. Mooi in elkaar zittend verhaal en goed verteld: keihard de waarheid onder ogen weer gekregen over onze aarde, maar ook volle moed om verder te gaan met onze missie: de wereld een klein stukje groener te maken.

Een model van ons Paviljoen III – PaviljoenDak lag bij Vink’s dochter Batelaan Kunststoffen B.V. (Chris Chrispijn en Wilco van den Bos) op hun promo tafel.
Batelaan begint binnenkort aan de productie van de eerste 1000m2 PaviljoenDak. Waar zij de tegels maken van 100% gerecycled HDPE, wat ook nog eens 100% cradle-to-cradle is.