Jason aan boord

Hey! Ik ben Jason, ik ben 24 jaar oud, en ik ben student van de Master Integrated Product Design aan de TU Delft. Ik ben vorige week mijn stage begonnen bij Paviljoen III! Tijdens mijn Master ben ik in aanraking gekomen met Paviljoen 3 door een ontwerpproject van het vak Advanced Embodiment Design. Hierbij heb ik met het team Future pRoof aan de volgende iteratie van het Paviljoen Dak gewerkt.

Aangezien ik het zo naar mijn zin had tijdens het project, het concept van een modulair groen dak heel interessant vind én het bedrijf in lijn is met de normen en waarden die ik heb als ontwerper was voor mij de keuze om een aanvraag te doen om stage te lopen na het project redelijk voor de hand liggend.

In de komende maanden ga ik meedenken en werken aan de vervolgstappen van het geleverde project, maar ook aan nieuwe projecten. Ook zal ik de website en de sociale media van Paviljoen 3 bijhouden. Voor mij is het zakelijk leven nog nieuw en ik denk dat ik veel ga leren door in de praktijk aan de slag te gaan als ontwerper. Ik kijk erg uit naar mijn tijd bij Paviljoen III en de plannen die we hebben met het vervolg van het Paviljoen Dak!

Onze nieuwe stagiair Jason zit al lekker op het dak.