Paviljoen Dak

Paviljoen Dak

Het duurzame combidak

Paviljoen Dak

Het duurzame combidak

DUURZAME BIJDRAGE
AAN STADSKLIMAAT

VRIJE COMBINATIE
VAN SYSTEMEN

SIMPELE INSTALLATIE OP MAAT

STAPSGEWIJS UITBREIDEN

LANGERE DAK LEVENSDUUR

Hoe gebruiken we 
de daken van 
onze 
steden 
optimaal?

Er zit een enorme potentie op de lege daken van onze steden. Kostbare vierkante meters, die nu niet gebruikt worden, kunnen een belangrijke rol spelen in de Energie Transitie. Ze kunnen groene energie en duurzame warmte opwekken, als wateropslag dienen, het stedelijke hitte-eiland effect tegengaan en bijdragen aan het ecosysteem van de stad. En alle installaties die nodig zijn om dit mogelijk te maken zijn al verkrijgbaar op de markt! 

Er is alleen 1 probleem: Er is geen oplossing om duurzame dak-installaties gemakkelijk te combineren en zo het maximale uit je dak te halen. 

 

Het 
modulaire dak

Het Paviljoen Dak veranderd het dakoppervlak in een modulair groen dak, waar duurzame installatie gemakkelijk op geïnstalleerd kunnen worden. Zo wordt het gehele dak als één systeem benaderd, wat gemakkelijk aangepast kan worden aan de wensen van de gebruiker. Het Paviljoen Dak past zich aan naar de energie en warmtevraag van het gebouw. Daarbij wordt de mogelijkheid behouden om later gemakkelijk elementen toe te voegen. De grote van het Paviljoen Dak is schaalbaar, waardoor de oplossing geschikt voor daken van elke grote. 

Geschikt voor verschillende type groene daken

Sedum dak

bio-divers dak

bijendak

mos dak